Fjernvarme i Randers og omegn

Professionel fjernvarmeinstallation

Skal du have hjælp til installation af fjernvarme? Hos Støvring Smede- & Maskinværksted tilbyder vi professionel fjernvarmeinstallation i Randers og omegn. Vi udfører både etablering af nye fjernvarmeinstallationer samt vedligeholdelse og renovering af eksisterende for både private og erhverv.

Fjernvarme – En miljøvenlig, nem og billig opvarmningsform

Fjernvarme er en energieffektiv løsning, som samtidig også belaster miljøet væsentligt mindre, end hvis hver enkelt husejer fyrede i egen kedel. Ydermere er fjernvarme en af de nemmeste, billigste og mest effektive måder at opvarme en bolig eller en bygning på. Fjernvarme er altså en mere grøn, nem og billig opvarmningsform og er den opvarmningsform, som størstedelen af danske husstande forsynes af.

Vi tilbyder

Vi kan være behjælpelige med:

  • Tilslutning af fjernvarme til ejendom / installation af nyt fjernvarmeanlæg
  • Fjernvarmeservice og -reparation
  • Syn af fjernvarmeinstallation
  • Rådgivning

Som VVS’er hjælper vi også til med syn af fjernvarmeinstallation. Så uanset om du brug for udskiftning fra gammelt til nyt fjernvarmeanlæg, eller om du blot skal bruge lidt rådgivning, står vi klar til at hjælpe dig.

Hør mere om fjernvarme

Vil du høre nærmere om fjernvarmeinstallation, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt os endelig på telefon +45 86 44 14 00 eller mail stoevringsmedie@mail.dk

Kontakt os ved spørgsmål