Fjernvarme i Randers og omegn

Professionel installation af fjernvarme

Skal du have hjælp til installation af fjernvarme nær Randers og omegn? Hos Støvring Smede- & Maskinværksted tilbyder vi professionel fjernvarmeinstallation i Randers og omegn.

Vi udfører både etablering af nye fjernvarmeinstallationer samt vedligeholdelse og renovering af eksisterende fjernvarme for både private og erhverv.

Fjernvarmeinstallation – En miljøvenlig, nem og billig opvarmningsform

En fjernvarmeinstallation er en energieffektiv løsning, som samtidig også belaster miljøet væsentligt mindre, end hvis hver enkelt husejer fyrede i egen kedel. Ydermere er fjernvarmeinstallation en af de nemmeste, billigste og mest effektive måder at opvarme en bolig eller en bygning på.

Fjernvarme er altså en mere grøn, nem og billig opvarmningsform og er den opvarmningsform, som størstedelen af danske husstande forsynes af.

Vi tilbyder

Vi kan være behjælpelige med:

  • Tilslutning af fjernvarme til ejendom / installation af nyt fjernvarmeanlæg
  • Fjernvarmeservice og -reparation
  • Syn af fjernvarmeinstallation
  • Rådgivning

Som VVS’er hjælper vi også til med syn af fjernvarmeinstallation. Så uanset om du brug for udskiftning fra gammelt til nyt fjernvarmeanlæg, eller om du blot skal bruge lidt rådgivning, står vi klar til at hjælpe dig.

Hør mere om vores fjernvarme i Randers

Har du spørgsmål eller kune du tænke dig at høre nærmere omkring fjernvarmeinstallation, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du meget velkommen til at kontakte Støvring Smede -og Maskinværksted.

Du kan kontakte os ved at ringe ind til +45 86 44 14 00 eller ved at skrive en email til stoevringsmedie@mail.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformlar her på siden. Vi besvare din henvendelse hurtigst muligt og står altid klar med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved spørgsmål

    Send en besked
    Ring os op