Luft til vand varmepumpe i Randers

Få hjælp til at installere luft til vand varmepumpe i Randers og omegn

Leder du efter en professionel montør og installatør til luft til vand varmepumper? Hos Støvring Smede -og Maskinværksted tilbyder kvalitetsdygtige luft til vand varmepumpe i Randers samt omegn.

Installationen tager som udgangspunkt to dage, hvor vi starter med at fjerne det eksisterende anlæg. Herefter bores et hul i væggen ind til rummet med varmtvandsbeholderen. Her trækkes et rør fra varmepumpen til varmtvandsbeholderens tilslutning. Dernæst skal varmepumpen monteres på ydersiden af huset, hvorefter varmepumpen forbindes til varmtvandsbeholderens tilslutning. Afslutningsvis bruges varmen til at opvarme vandet i husets varmesystem.

Fordele ved luft til vand varmepumpe

Med luft til vand varmepumpe kan du blandt andet forvente:

  • Lavere C02-udledning
  • Internetstyring
  • Høj effektivitet
  • Højere energibesparelser og bedste energiklasse
  • Hurtig og nem installation
  • Reducerede varmeudgifter ved at skifte fra olie eller naturgas

Få et uforpligtende tilbud

Har du et ønske om at skifte til en varmepumpe? Eller er du blot mere nysgerrig på at høre nærmere på hvad vi ellers kan tilbyde dig? Uanset hvad dit behov måtte være, står vi klar til at hjælpe dig gennem vores services og give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon +45 86 44 14 00 eller mail stoevringsmedie@mail.dk. Alternativt kan du benytte dig af vores kontaktformular her. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os ved spørgsmål

    Send en besked
    Ring os op