Om os

Om virksomheden

Støvring Smede- & Maskinværksted blev grundlagt af min tiptipoldefar tilbage i år 1825. Virksomheden har siden kørt videre i familien og jeg er nu 6. generation af Støvring Smede- & Maskinværksted. Virksomheden har gennem årene udviklet sig fra en landsbysmedie med skoning af heste til en virksomhed, som hovedsageligt laver VVS-installationer. I dag udfører vi en bred vifte af opgaver indenfor VVS-området og med mange års erfaring og viden i bagagen sikrer vi de bedste resultater.

Læs mere om hvad vi tilbyder.

Professionelle løsninger af høj kvalitet

Hos Støvring Smede- & Maskinværksted er vores fokus altid at levere de bedste løsninger, og vi bestræber os altid på at udføre opgaver efter vores kunders ønske og behov. Vi er professionelle og ansvarsbevidste i vores arbejde og tilbyder et godt stykke håndværk af høj kvalitet. Vi hjælper med at finde den mest optimale løsning netop for dig – så lad os hjælpe dig med at føre dit næste projekt ud i livet.

Vil du vide mere?

Vil du høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon +45 86 44 14 00 eller mail stoevringsmedie@mail.dk.

Kontakt os ved spørgsmål

    Send en besked
    Ring os op