VVS til private og erhverv i Randers og omegn

Autoriseret VVS-installatør

Skal du have hjælp til en VVS-opgave? Hos Støvring Smede- & Maskinværksted beskæftiger vi os med alle slags opgaver indenfor VVS. Vi har mange års erfaring og er professionelle samt kvalitetsbevidste i vores arbejde, uanset om det handler om vand, varme, eller sanitetsteknik. Når der er tale om VVS-arbejde, er det altid vigtigt at få en professionel med indover, da der er lovkrav om, at alle nye VVS-installationer samt indgreb i eksisterende faste vand- og afløbsinstallationer bliver udført af en autoriseret VVS-installatør. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med den rette viden, kompetencer og erfaring indenfor faget.

VVS til private og erhverv

Vi tilbyder VVS-hjælp til private såvel som erhverv. Hos Støvring Smede- & Maskinværksted er vores højeste prioritet at skabe tilfredse kunder i lokalområdet i Randers og omegn. Vi sikrer et godt produkt, præcis som kunderne har bedt om og til den aftalte pris. Vi udfører både opgaver indenfor reparationer og vedligeholdelse af eksisterende installationer såvel som etablering af nye. Så om det er en stor eller lille opgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Lad os være din lokale VVS’er i Randers og omegn. Kontakt os i dag for at høre nærmere, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring på telefon +45 86 44 14 00 eller skriv på mail stoevringsmedie@mail.dk.

Kontakt os ved spørgsmål